Klantenservice

Bestellen

Via de verschillende categorieën en de zoekfunctie vindt u heel eenvoudig het juiste product. Op de productpagina's kan er eenvoudig een keuze worden gemaakt tussen verschillende variaties en hoeveelheden.

Betalen

Veilig betalen

Onze internet kassa wordt verzorgd door Mollie via een beveiligde verbinding.

Bankoverschrijvingen worden niet aan ons overgeschreven maar aan de Stichting Mollie payments. Zodra zij het bedrag ontvangen, wordt de order door ons afgehandeld.

Voor Belgie wordt de BTW verlegd

Indien u een Belgisch BTW nummer heeft kunt u dit invullen op de betaal pagina. Let op dat u geen puntjes of spaties gebruikt en dat uw nummer begint met BE, als uw nummer herkent wordt zal er geen BTW aangerekend worden. Op de factuur zal dan ook uw BTW nummer vermeld worden.

We bieden de volgende keuzes

Betalen hoort er ook bij, dat kan bij ons op maar liefst zeven manieren. Er zijn zes opties die gratis zijn, voor achterafbetalen lopen we riisco en zijn onze kosten hoger om ons geld te innen, daarom rekenen we een toeslag van 3% (deze mag u niet aftrekken als binnen 30 dagen betaalt). U maakt de keuze en wij doen er alles aan het zo transparant te maken.

Verzending

Uw bestelling wordt met de grootst mogelijke zorg in behandeling genomen. Wij maken gebruik van verschillende logistiek partners die worden ingezet op basis van het type bestelling die u heeft geplaatst.

U ontvangt van ons ten aller tijde een update over de verzending. Wij leveren uw de bestelling binnen 2-3 werkdagen bij u af. In overleg eventueel sneller, mits onverkocht

Retouren

Als u het artikel om welke reden dan ook wilt retourneren, dan heeft u het recht het artikel binnen veertien (14) dagen na aflevering te retourneren en de overeenkomst te ontbinden.

Retourzendingen worden geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is en de oorspronkelijke verpakking en de eventuele plastic verzegeling eveneens onbeschadigd zijn.

Dit geldt natuurlijk ook voor niet correcte levering of ontvangen beschadigde artikel(en). Na ontvangst en controle van de geretourneerde producten, maakt Industry-Lubricants.com het betaalde bedrag z.s.m. terug over naar uw rekening. Doorgaans binnen een week.

Bij (grote) retourzendingen die opgehaald moeten worden door een vervoersbedrijf van Industry-Lubricants.com, is Industry-Lubricants.com genoodzaakt om eenmalig de vervoerskosten van de transporteur in rekening te brengen. Voor alle overige retourzendingen betaalt u de retourkosten om de bestelling te versturen, af te leveren bij Industry-Lubricants.com zelf.